Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Vasilios Maria


Udaljenost od plaže do 50mBesplatan internetPogled na moreZa porodiceClub Paradiso preporuka
Nei Pori apartmani letovanje 2023:
Vila Vasilios Maria


Gostima se sviđa zbog:

Mogućnost parkiranja u okolini

Besplatan bežični internet

Vila ima pogled na more

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Vasilios Maria se nalazi na oko 50 metara udaljenosti od plaže, u prvom redu kuća od mora, pored naše vile Olimpus i u neposrednoj blizini vile Bookovo.

Vila Vasilios Maria raspolaže sa lepo održavanim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima.

Studiji su smešteni u prizemlju dok se jedan od njih nalazi na poslednjem spratu, ima direktan pogled na more i cenovno je odvojen. Apartmani i dupleks apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu i pojedini imaju pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5 eur dnevno u studijima odnosno 7 eur u apartmanima i dupleks apartmanima.

Promena posteljine je jedanput u toku boravka. U objektu postoji toalet za poslednji dan boravka kao i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uredjaja je 5€ po danu u studiju, 7€ po danu u apartmanima. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.976291, 22.654724.Vila Vasilios Maria cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 07.10.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Nei Pori.