Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Nije samo miran i opuštajući odmor ono što možete očekivati od Nei Porija. baš naprotiv. Lokacija ovog mesta je prosto savršena za razne aktivnosti. Ne zaboravite, Nei Pori je novo izgrađeno mesto i zbog toga je o svakom detalju vođena briga. Pa tako i o sportskim terenima i mestima za rekreaciju.

Od svega moramo da izdvojimo tri glavna vida sportskih aktivnosti koje vam preporučujemo:

1. sportovi na vodi. More i plaže imaju Plavu zastavicu, garant čistoće i kvaliteta vode pa je u Nei Poriju veliki broj klubova koji nude jedrenje na dasci, vožnju džet-skija, školu plivanja ili ronjenje. Pedoline nisu skupe, a baš su idealne za upoznavanje obale oko grada.

2. odbojka, fudbal na plaži i teniski tereni. Na plaži ima postavljenih mreža za odbojku što posebno privlači mlađu populaciju koja uživa u mešovitim timovima devojaka i momaka koji se smenjuju na peskovitom terenu uz smeh i zavodljive poglede.

3. pešačenje, planinarske ture. Nei Pori se nalazi u podnožju planine Olimp i u gradu ima planinarskih klubova koji često idu u pešačke ture po okolini ili u osvajanje nižih uspona. Priroda je zaista lepa mada je preporučljiv oprez jer sunce ume da u toku letnjeg perioda baš lako prži. Savet! Bez kreme za suncanje ne polazite na pešačenja.


nei pori plaza

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Nei Pori 2024!